28 Dagen Retourbeleid

Retour

Bent je toch niet helemaal tevreden met jouw aankoop? Dan kan je het natuurlijk retour sturen. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst als retour aan te melden via de mail naar info@minitortellini.nl. Je hebt na het melden van jouw retour nog eens 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen op eigen kosten.

 

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor jij aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt dan vullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging van het product.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helmaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@minitortellini.nl. Vanaf 15 Februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Comissie. Wanneer u klacht nog niet elders in behandeling is dan staat u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

 

 

Retourformulier                               

 

Datum: 
Voor- en achternaam: 
Ordernummer: 
IBAN rekeningnummer: 

Ik deel hierbij mede dat ik de overeenkomst betreffende de volgende goederen ontbind:

Artikelnaam:

 

 

Aantal:  
Retourcode*:  
Overige opmerkingen:  
   
   

*Reden van retour:

1.Te klein | 2. Te groot | 3. Het product voldoet niet aan verwachting| 4. Verkeerd artikel geleverd| 5. Het product is beschadigd

 

Gebruik ondertaande adresstrook voor het retourneren van de bestelling:

______________________________________________________________________________________

Minitortellini

Noorderplantsoen 4

9408 MM Assen

Nederland

© 2020 - 2022 minitortellini.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel